Gelieve inzageverzoeken te sturen naar het adres: metis@arch.be

We nodigen je uit om dit Aanvraagformulier in te vullen tijdens jou zoekvraag, alsook dit Toestemmingsformulier voor onderzoek.

Deze documenten zijn heel belangrijk:

Het Aanvraagformulier laat ons toe alle gegevens te verzamelen waarover je al beschikt, waardoor we makkelijker documenten kunnen terugvinden die jouw persoonlijke geschiedenis aangaan en die antwoorden bieden op de vragen die je je stelt. Het Toestemmingsformulier voor onderzoek is onontbeerlijk, want het laat ons toe onderzoek uit te voeren op basis van de gegevens die je met ons deelde. Het Toestemmingsformulier laat ons ook toe deze gegevens te bewaren (enkel voor intern gebruik, in alle vertrouwelijkheid, met wetenschappelijke doeleinden) zodat we je terug kunnen contacteren indien nieuwe gegevens opduiken die voor jouw zoektocht belangrijk zijn.

Als je vragen hebt over het Aanvraagformulier of het Toestemmingsformulier voor onderzoek, kan je ons contacteren via email (metis@arch.be). Wij zullen trachten ons aan te passen aan de behoeften en mogelijkheden van ieder individu.